Η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Επιλογής Προσωπικού (EPSO) διοργανώνει γενικούς διαγωνισμούς βάσει τίτλων και εξετάσεων για την κατάρτιση εφεδρικού πίνακα προσλήψεων από τον οποίο το Γραφείο Διανοητικής Ιδιοκτησίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EUIPO) θα προσλάβει νέα μέλη της δημόσιας διοίκησης ως «διοικητικούς υπαλλήλους» και «βοηθούς διοικητικούς υπαλλήλους» (ομάδες καθηκόντων AD και AST αντίστοιχα) στο Αλικάντε της Ισπανίας.

  • 70 Διοικητικοί Υπάλληλοι (AD 6)
  • 75 Βοηθοί στον τομέα της Διανοητικής Ιδιοκτησίας (AST 3)

Οι προσληφθέντες θα συμμετέχουν ή θα παρέχουν στήριξη, ως βοηθοί, στις δραστηριότητες που αφορούν την προστασία των σημάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EUTM) και των καταχωρισμένων κοινοτικών σχεδίων ή υποδειγμάτων (RCD). Μπορούν επίσης να συμβάλλουν σε μέτρα συνεργασίας και εναρμόνισης με τα εθνικά ή περιφερειακά γραφεία διανοητικής ιδιοκτησίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, να συνεργάζονται με τα κυριότερα γραφεία διανοητικής ιδιοκτησίας που είναι εγκατεστημένα εκτός ΕΕ, καθώς και με τους διεθνείς ομολόγους και εταίρους. Στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Παρατηρητηρίου παραβίασης των δικαιωμάτων διανοητικής ιδιοκτησίας, που έχει συσταθεί στο πλαίσιο του EUIPO, θα μπορούν να συμβάλλουν στην εκτέλεση καθηκόντων που αποσκοπούν στη διευκόλυνση και στήριξη δραστηριοτήτων που ασκούνται από τις εθνικές αρχές, τον ιδιωτικό τομέα και τα θεσμικά όργανα της Ένωσης στον τομέα της αντιμετώπισης των παραβιάσεων των δικαιωμάτων διανοητικής ιδιοκτησίας.

ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση ηλεκτρονικά στον ιστότοπο της EPSO http://jobs.eu-careers.eu πριν από τις: 14 Φεβρουαρίου 2017 στις 12 το μεσημέρι, ώρα Κεντρικής Ευρώπης.

κατεβάστε εδω την προκήρυξη