Τα κλειστά σχολεία και παιδικοί σταθμοί αύριο Τρίτη 10/1 στην Αττική

 

Με το χιόνι να κάνει την εμφάνιση του στο ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας δήμοι της Αττικής ανακοινώνουν ότι τα σχολεία και παιδικοί σταθμοί αύριο Τρίτη 10/1/2017 θα είναι κλειστά.

 

Ειδικότερα στην Αττική οι δήμοι που έχουν ανακοινώσει ότι τα σχολεία θα είναι κλειστά αύριο Τρίτη 10/1/2017:

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Ελληνικού -Αργυρούπολης την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017
Με απόφαση του Δημάρχου Ελληνικού -Αργυρούπολης Γιάννη Κωνσταντάτου και με σύμφωνη γνώμη της Περιφέρειας Αττικής την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017 λόγω καιρικών συνθηκών θα παραμείνουν κλειστά τα Σχολεία και οι Βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Ελληνικού -Αργυρούπολης.

Δήμος Παπάγου – Χολαργού

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού ενημερώνει τους κατοίκους της πόλης του ότι αύριο Τρίτη 10 Ιανουαρίου, κατόπιν επικοινωνίας και με τους Διευθυντές των σχολείων οι Παιδικοί Σταθμοί, τα Νηπιαγωγεία, τα Δημοτικά, τα Γυμνάσια και Λύκεια θα παραμείνουν κλειστά, λόγω χιονόπτωσης και χαμηλών θερμοκρασιών, προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια των μαθητών μας.

Δήμος Ηλιούπολης

Ο Δήμος Ηλιούπολης ενημερώνει ότι την Τρίτη 10 Ιανουαρίου όλα τα Σχολεία και οι Παιδικοί Σταθμοί της πόλης θα παραμείνουν κλειστά λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο Τρίτη τα σχολεία και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί του δήμου Αθηναίων, λόγω της χιονόπτωσης που επικρατεί στην Αθήνα και των προβλέψεων για παγετό τις πρωινές ώρες

Ο δήμος Αθηναίων με ανακοίνωσή του ζητεί από τους πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους, στις απολύτως αναγκαίες, λόγω του πάγου που αναμένεται να σχηματιστεί σε πεζοδρόμια της πόλης.

Επίσης τονίζει ότι ο μηχανισμός του δήμου, είναι σε ετοιμότητα για την προστασία των άστεγων συμπολιτών μας και συνεργεία του επιχειρούν με ρίψη αλατιού, προκειμένου να μείνουν ανοιχτές οι προσβάσεις στα νοσοκομεία.

Λόγω της αποψινής χιονόπτωσης και των ακραίων καιρικών συνθηκών, κλειστά θα παραμείνουν αύριο, όσα σχολεία στο δήμο Κορυδαλλού βρίσκονται σε σημεία της πόλης με έντονες κλίσεις στο οδόστρωμα.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του δήμου, υπήρξε συνεννόηση του δημάρχου Κορυδαλλού, Σταύρου Κασιμάτη, με τους διευθυντές των σχολικών μονάδων, και αύριο θα είναι κλειστά το 3ο, 7ο, 8ο, 18ο, 19ο και 21ο νηπιαγωγείο, καθώς και το 5ο, 9ο, 10ο, 12ο δημοτικό σχολείο.

Όπως επίσης αναφέρεται σε ανακοίνωση του δήμου, στη διάθεση γονέων και εκπαιδευτικών για πληροφορίες και ενημέρωση, θα παραμείνει από τις 7.00 το πρωί αύριο το τμήμα Παιδείας του δήμου Κορυδαλλού, με τηλ. επικοινωνίας το 210 4990456.

Ο Δήμος Γαλατσίου σας ενημερώνει ότι όλα τα σχολεία, Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, που βρίσκονται στα διοικητικά όρια του Δήμου Γαλατσίου, θα παραμείνουν κλειστά αύριο Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών και παγετού, ώστε να αποφευχθούν οι άσκοπες μετακινήσεις και να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των πολιτών.

Επίσης, κλειστοί θα παραμείνουν αύριο και οι Δημοτικοί Βρεφικοί και Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Γαλατσίου.

Κλειστά θα είναι τα σχολεία στους Δήμους Πεντέλης και Βριλησσίων.

Λόγω επιδείνωσης των καιρικών φαινομένων στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Μαραθώνος, αύριο Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017 όλα τα σχολεία του Δήμου θα είναι κλειστά.

Λόγω του συνεχιζόμενου ισχυρού παγετού, των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν και επιπλέον τις προγνώσεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για περαιτέρω επιδείνωση του καιρού στη διάρκεια της νύχτας, δεν θα λειτουργήσουν την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017. τα σχολεία του Δήμου Διονύσου (Αγίου Στεφάνου, Άνοιξης, Διονύσου, Δροσιάς, Κρυονερίου, Ροδόπολης, Σταμάτας) Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Κλειστά θα είναι τα σχολεία και στον δήμο Κηφισιάς

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής ενημερώνει ότι την Τρίτη 10 Ιανουαρίου όλα τα Σχολεία και οι Παιδικοί Σταθμοί της πόλης θα παραμείνουν κλειστά λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Κλειστά τα σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί την Τρίτη 10/1/2017 στον δήμο Χαλανδρίου

Ο Δήμος Αμαρουσίου ανακοινώνει ότι τα σχολεία στο Μαρούσι θα παραμείνουν κλειστά την Τριτη 10 Ιανουαρίου 2017 λόγω κακοκαιρίας και ειδικότερα λόγω της πιθανούς εμφάνισης του παγετού σε ορισμένες περιοχές της πόλης (στο οδικό δίκτυο, πεζόδρομους, δρόμους και αυλειους χώρους κ.λ.π). Στοχεύοντας στην αποφυγή τυχόν ατυχημάτων σε μαθητές, γονείς και Εκπαιδευτικούς αποφασίστηκε η μη λειτουργία των σχολείων με βάσει τις τελευταίες ανακοινώσεις του μετεωρολογικού δελτίου.

Οι βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Αμαρουσίου θα παραμείνουν ανοιχτοί κατά την ανωτέρω ημερομηνία. Οι γονείς φέρουν αποκλειστικά την ευθύνη για τη μεταφορά των παιδιών.

Κλειστά τα δημόσια & ιδιωτικά σχολεία και οι Δημοτικοί Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου Παλλήνης την Τριτη 10 Ιανουαρίου 2017 λόγω παγετού

Ο Δήμος Λαυρεωτικής ενημερώνει οτι, λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων , οι βρεφονηπιακοί σταθμοί και τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου μας, αύριο θα παραμείνουν κλειστά.

Με Απόφαση του Δημάρχου Αλίμου κ. Α. Κονδύλη, θα παραμείνουν κλειστά όλα τα Σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης στο Δήμο Αλίμου την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017 λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Το άρθρο θα ανανεώνεται διαρκώς με τις ανακοινώσεις των δήμων.(πηγή) ΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ μέσα από εκατοντάδες αγγελίες εργασίας ΕΔΩ