Δεκάδες θέσεις εργασίας προσφέρουν τρεις μεγάλες εταιρείες του ιδιωτικού τομέα και η Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Κάριτας Ελλάς».

Νέο προσωπικό αναζητούν ο Ομιλος ΟΠΑΠ, η Aegean και η ξενοδοχειακή μονάδα «Nana Beach» στο Ηράκλειο.

Ειδικότερα, ο ΟΠΑΠ επιθυμεί να καλύψει επιτελικές του θέσεις με εξειδικευμένο προσωπικό από 20 ειδικότητες οι οποίες σχετίζονται, μεταξύ άλλων, με το μάρκετινγκ, τα δίκτυα και τη μηχανική τους, αλλά και τη λιανική πώληση. Οι ειδικότητες που θα καλυφθούν είναι, μεταξύ άλλων, οι εξής: Gaming Halls Field Service Technical Expert Coordinator, Technical Supprt Supervisor, Retail Network Developer και GHs Area Sales Representative για την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα, τα Ιωάννινα και το Ηράκλειο. Πληροφορίες: https://opap-s-a.workable.com/.

Οσο για την Aegean, προσφέρει θέσεις εργασίας στους τομείς της Εξυπηρέτησης Πελατών, Μεταφορών, Μηχανικών και Πωλήσεων, ενώ το ξενοδοχείο «Nana Beach» θα προσλάβει για την επόμενη τουριστική περίοδο (2017) υπαλλήλους υποδοχής, μαγείρους Α’ και Β’, σερβιτόρους και βοηθούς σερβιτόρων και καμαριέρες. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 28970 30100. Επιπλέον, στην «Κάριτας Ελλάς» τις θέσεις θα καταλάβουν κοινωνικός λειτουργός, διερμηνέας και πολιτισμικός διαμεσολαβητής και ψυχολόγος, αλλά και συντονιστές κοινωνικών λειτουργών, μεταφραστών και πολιτισμικών διαμεσολαβητών και πεδίου. Πληροφορίες: http://www.caritas.gr/
ΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ μέσα από εκατοντάδες αγγελίες εργασίας ΕΔΩ