ΕΛΤΑ: 3 Προκηρύξεις για 59 νέες προσλήψεις

Δείτε αναλυτικά στον παραπάνω σύνδεσμο.


Δημόσιο: Όλες οι προσλήψεις που «τρέχουν» την τελευταία εβδομάδα

Δείτε αναλυτικά στον παραπάνω σύνδεσμο.


35 προσλήψεις στην Εφ.Α. Αθηνών

Η ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριάντα πέντε (35) ατόμων για την κάλυψη των αναγκών της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αθηνών, που εδρεύει στην Αθήνα του Νομού Αττικής.


3 προσλήψεις με συμβάσεις έργου στο ΤΕΙ Αθήνας

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Τ.Ε.Ι. Αθήνας προσκαλεί τους/τις ενδιαφερόμενους/ες για την υποβολή προτάσεων στην παρούσα Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς σύναψη τριών (3) συμβάσεων μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου με «Εξωτερικούς συνεργάτες» στο πλαίσιο του Υποέργου «Τεχνική Βοήθεια ΤΕΙ Αθήνας» της Πράξης «Τεχνική Βοήθεια ΤΕΙ Αθήνας».


ΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ανάμεσα σε εκατοντάδες αγγελίες εργασίας ΕΔΩ:

[neuvoo_jobroll]

Προσλήψεις στο Ταμείο Υγείας Προσωπικού Εθνικής Τράπεζας (Αθήνα & Θεσσαλονίκη)

Δείτε αναλυτικά στον παραπάνω σύνδεσμο.


Προσλήψεις μηχανικών στο Ινστιτούτο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών

Το Ινστιτούτο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΙΠΤΗΛ) του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ), στα πλαίσια υλοποίησης του Ευρωπαϊκού ερευνητικού προγράμματος «FrailSafe: Sensing and predictive treatment of frailty and associated co-morbidities using advanced personalized models and advanced interventions» (FrailSafe) με αριθμό συμβολαίου 690140, προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους που διαθέτουν τα απαραίτητα προσόντα να υποβάλουν αίτηση, συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά, για δύο (2) θέσεις συνεργατών, οι οποίοι θα απασχοληθούν με σύμβαση ανάθεσης έργου διάρκειας έξι (6) μηνών με δυνατότητα παράτασης μέχρι το τέλος του έργου.


8 προσλήψεις στον δήμο Μεταμόρφωσης

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ανακοινώνει τη πρόσληψη, εργατοτεχνικού προσωπικού για απασχόληση έως και πέντε (5) ημερομίσθια κατά άτομο το μήνα Δεκέμβριο έτους 2016, συνολικού αριθμού οκτώ (8) ατόμων, προς κάλυψη των αναγκών της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών.


Έγκριση για 23 προσλήψεις στο Δήμο Νεάπολης Συκεών

Η ΚΕΥΝΣ ανακοινώνει την προκήρυξη εικοσιτριών 23 Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής στα πλαίσια του «Προγράµµατος Άθληση για Όλους 2016-2017» µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου.


6 θέσεις εργασίας στο Δήμο Βόλβης

Ο Δήμος Βόλβης έπειτα από την 192/2016 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικού αριθμού έξι (6) ατόμων, προς κάλυψη πρόσκαιρων και κατεπειγουσών αναγκών της πολιτικής προστασίας.


Πτυχιούχοι Οικονοµικής Κατεύθυνσης στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Η Επιτροπή Ερευνών του Ιονίου Πανεπιστηµίου στο πλαίσιο του έργου µε τίτλο «Πρακτική Άσκηση Τριτοβάθµιας Εκπαίδευσης του Ιονίου Πανεπιστηµίου» (επιστηµονικός υπεύθυνος: Αναπλ. Καθηγητής Αθανάσιος Ευσταθίου), που εκτελείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράµµατος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου ∆υναµικού, Εκπαίδευση και ∆ια βίου Μάθηση» του ΕΣΠΑ (2014-2020).


Πτυχιούχοι Πληροφορικής στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Η Επιτροπή Ερευνών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος με τίτλο ««mhealth ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΝΟΣΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΚΙΝΣΟΝ (PD_MANAGER)» (Επιστημονικά Υπεύθυνος: Καθηγητής Δημήτριος Ι. Φωτιάδης), του EU Framework Program for Research and Innovation H2020-PHC-2014-2015-GA 643706.


Θέση εργασίας στη ΔΕΗ Αγρινίου

Η ΔΕΗ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά ενός (1) ατόμου για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνσης Υδροηλεκτρικής Παραγωγή Σελίδα 2 από 8 Παραγωγής (ΔΥΗΠ) ΤΥΔ/ΤΜΗΜΑ ΥΠΑΙΘΡΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ που εδρεύει στο Νομό ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ.


Θέση εργασίας στο ΙΕΚ Κέρκυρας

TO IEK ΚEΡΚΥΡΑΣ ανακοινώνει την πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, ενός (1) ατόµου για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Περιφερειακής Εκπαιδευτικής Μονάδας ∆ευτεροβάθµιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Τουρισµού (πρώην Οικονοµίας Ανάπτυξης και Τουρισµού), που εδρεύει στην Κέρκυρα.


3 προσλήψεις στον δήμο Ρήγα Φεραίου Μαγνησίας

Το Δημοτικό Νομικό Πρόσωπο Δήμου Ρήγα Φεραίου, ανακοινώνει, ότι θα προσλάβει Τρία (3) άτομα με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου (Ι.Δ.Ο.Χ.), συνολικής χρονικής διάρκειας Δύο (2) Μηνών για την αντιμετώπιση επειγουσών αναγκών.


2 Προσλήψεις στο Δήμο Σπάρτης

Ανακοίνωση για την πρόσληψη δύο (2) Πτυχιούχων Καθηγητών Φυσικής Αγωγής, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικής διάρκειας έως οκτώ (8) μηνών με ωριαία αποζημίωση, για την υλοποίηση των Προγραμμάτων «Άθλησης για Όλους».


ΕΛΠΕ: Αποτελέσματα για την πρόσληψη Δοκιμαστών Χημείου

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η αξιολόγηση των γραπτών εξετάσεων που πραγματοποιήθηκαν από εξειδικευμένη εξωτερική εταιρεία, για την πρόσληψη Δοκιμαστών Χημείου στον Όμιλο ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ (ΕΛΠΕ), οι οποίοι πρόκειται να απασχοληθούν στις Βιομηχανικές Εγκαταστάσεις Ελευσίνας. Ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, πιστός στην διακήρυξή του για διαφάνεια και αξιοκρατία, διασφάλισε το αδιάβλητο της διαδικασίας των γραπτών εξετάσεων.
ΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ μέσα από εκατοντάδες αγγελίες εργασίας ΕΔΩ