Η Forthnet είναι η εταιρεία που έφερε το internet και τη συνδρομητική τηλεόραση στην Ελλάδα. Σήμερα, μέσω της υπηρεσίας Nova 3Play, αποτελεί το μεγαλύτερο πάροχο υπηρεσιών οικιακής ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στη χώρα. Η εταιρεία Forthnet ΑΕ είναι εισηγμένη στην κύρια αγορά του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών από το 2000.

Με τη χρήση τεχνολογιών αιχμής και εκμεταλλευόμενη πλήρως την τεχνογνωσία των έμπειρων στελεχών της, η Forthnet προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών σταθερής τηλεφωνίας, ευρυζωνικού internet και τηλεοπτικού περιεχομένου σε ιδιώτες, επιχειρήσεις και Δημόσιους Φορείς σε όλη την Ελλάδα.

Διαθέτει περισσότερα από 130 Καταστήματα, σε περισσότερες από 60 πόλεις της χώρας και εξυπηρετεί περισσότερες από 20.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Περίπου το 20% των ελληνικών νοικοκυριών απολαμβάνουν τις υπηρεσίες που προσφέρει η Forthnet.

Μία σειρά από καινοτομίες χαρακτηρίζουν τη διαδρομή της εταιρείας, καθώς ήταν αυτή που έκανε την πρώτη τηλεοπτική μετάδοση σε υψηλή ευκρίνεια (HD) και την πρώτη παραγωγή και μετάδοση τρισδιάστατου (3D) τηλεοπτικού περιεχομένου στη χώρα. Παράλληλα, οι εμπορικές καινοτομίες της εταιρείας, άλλαξαν τα δεδομένα της αγοράς, καθώς η Forthnet εισήγαγε στην ελληνική αγορά την υπηρεσία 2Play το 2007 και την υπηρεσία 3Play το 2013. Από τις αρχές του 2013, η υπηρεσία Nova 3Play που προσφέρει στον Έλληνα καταναλωτή ποιοτική οικιακή ψυχαγωγία και αξιόπιστη επικοινωνία σε προσιτή τιμή, αναδεικνύεται σε κεντρικό πεδίο επιχειρηματικής δράσης της Forthnet.

Το αποκλειστικό τηλεοπτικό περιεχόμενο της Nova, της πρώτης δορυφορικής ψηφιακής πλατφόρμας στη χώρα, αποτελεί το στρατηγικό πλεονέκτημα της εταιρείας. Από τις αποκλειστικές συνεργασίες με τα μεγαλύτερα διεθνή δίκτυα και στούντιο, έως την αποκλειστική μετάδοση των πιο δημοφιλών πρωταθλημάτων για το φίλαθλο, καλύπτει το σύνολο των ενδιαφερόντων και προτιμήσεων όλης της οικογένειας.

Η Forthnet, υποστηρίζει και τη σύγχρονη επιχείρηση προσφέροντας ποιοτικές λύσεις πρόσβασης στο Internet, διαμόρφωσης εταιρικών δικτύων (MPLS VPN), διασύνδεσης απομακρυσμένων σημείων παρουσίας (μισθωμένες γραμμές), σταθερής τηλεφωνίας, φιλοξενίας υπολογιστικών συστημάτων και εφαρμογών, καθώς και προηγμένες υπηρεσίες εποπτείας, διαχείρισης, συντήρησης και τεχνικής υποστήριξης αυτών (Managed Services). Παράλληλα, η εταιρεία παρέχει και εξειδικευμένες λύσεις Interactive Marketing, όπως online Διαφήμιση και Mobile Marketing, καθώς και υπηρεσίες ενημέρωσης (πρόγραμμα WebSMART για online χρηματοοικονομική ενημέρωση), υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας και το χαρτογραφικό portal DriveMe.

Η Forthnet δραστηριοποιείται επίσης και στο χώρο της ακτοπλοΐας, μέσω της FORTHcrs, αναπτύσσοντας υπηρεσίες online κράτησης και έκδοσης εισιτηρίων.

ice Network EngineerΕΛΛΑΔΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ / ΚΟΛΩΝΟΣForthnet22/11/2016
Senior Network EngineerΕΛΛΑΔΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ / ΚΟΛΩΝΟΣForthnet22/11/2016
Μηχανικός Δικτύων Εταιρικών ΠελατώνΕΛΛΑΔΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ / ΚΟΛΩΝΟΣForthnet22/11/2016
ΥποτιτλιστέςΕΛΛΑΔΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ / ΚAΝΤΖΑ ΠΑΛΛΗΝΗForthnet22/11/2016
SYSTEMS ENGINEERΕΛΛΑΔΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ / ΚΑΛΛΙΘΕΑForthnet22/11/2016
Billing OperatorΕΛΛΑΔΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ / ΚΑΛΛΙΘΕΑForthnet22/11/2016
Υπάλληλοι Τεχνικής Υποστήριξης ΣυνδρομητώνΕΛΛΑΔΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ / ΤΑΥΡΟΣForthnet22/11/2016
Εκπρόσωποι Professional ΣυνδρομητώνΕΛΛΑΔΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ / ΤΑΥΡΟΣForthnet22/11/2016
Εκπρόσωποι Πωλήσεων Professional Υπηρεσιών – ΧΑΛΚΙΔΑATTIKH (ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ) / ΑΛΛΟForthnet18/11/2016
Εκπρόσωποι Πωλήσεων Professional Υπηρεσιών – ΣΕΡΡΕΣΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟΛΟΙΠΗ / ΜΑΚΕΔΟΝΙΑForthnet17/11/2016
ΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ μέσα από εκατοντάδες αγγελίες εργασίας ΕΔΩ

Δείτε εδώ και άλλες αγγελίες με επιλογές από Χρυσή Ευκαιρία, aggeliopolis, Skywalker, kariera κ.α