24 θέσεις εργασίας στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο

Το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο (Επιτροπή Διαχείρισης Ειδικού Λογαριασμού), προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν εκδήλωση ενδιαφέροντος για την ανάθεση έργου στο πλαίσιο του έργου Φκ223 «Πρόγραμμα Δράσης για τη Πρωτοβουλία του Ε.Α.Π. για την Εκπαίδευση Προσφύγων», το οποίο χρηματοδοτείται από τον Ειδικό Λογαριασμό του Ε.Α.Π.


Θέση για Αγρονόμο Τοπογράφο Μηχανικό στην Θεσσαλονίκη

Το  Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας & Δικτύων Μεταφορών  – ΙΜΕΤ, στα πλαίσια υλοποίησης των παραπάνω Έργων, προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους που διαθέτουν τα απαραίτητα προσόντα να υποβάλουν αίτηση, συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά.


Θέση για Ηλεκτρολόγο Μηχανικό στην Θεσσαλονίκη

Το Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας & Δικτύων Μεταφορών – ΙΜΕΤ , στα πλαίσια υλοποίησης των παραπάνω Έργων, προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους που διαθέτουν τα απαραίτητα προσόντα να υποβάλουν αίτηση, συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά.


17 Προσλήψεις στο Δήμο Νέας Ιωνίας

Πρόσληψη δεκαεπτά (17) θέσεων Π.Ε. Καθηγητών Φυσικής Αγωγής µε σύµβαση εργασίας Ιδιωτικού ∆ικαίου Ορισµένου Χρόνου (Ι.∆.Ο.Χ.) εκ των οποίων α) οι δεκαπέντε (15) θα είναι Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής χωρίς ειδικότητα [τρείς (3) εξ αυτών αφορούν το 20% των θέσεων στις οποίες δεν 2 προσµετρούνται µόρια προϋπηρεσίας στα Π.Α.γ.Ο.] και β) οι δύο (2) θα είναι Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής µε ειδικότητα στην Ειδική Φυσική Αγωγή, µε ωριαία αποζηµίωση και µέγιστη χρονική διάρκεια έως 31- 7- 2017, για την κάλυψη των αναγκών υλοποίησης των Προγραµµάτων Άθλησης για Όλους περιόδου 2016 – 2017.


Θέση εργασίας στο Δήμο Δράμας

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (Δ.Ε.Κ.ΠΟ.Τ.Α) ΔΗΜΟΥ ΔΡΑΜΑΣ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενός (1) ατόμου για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Δημοτικής Επιχείρησης Κοινωνικής Πολιτιστικής και Τουριστικής Ανάπτυξης (Δ.Ε.Κ.ΠΟ.Τ.Α) του Δήμου Δράμας Ν.Δράμας, που εδρεύει στη Δράμα.


2 θέσεις εργασίας στο Δήμο Κέρκυρας

Η ΕΔ του ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικά δύο (2) ατόμων για την κάλυψη εποχικών η παροδικών αναγκών της υπηρεσίας του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Κέρκυρας, που εδρεύει στη Κέρκυρα.


Θέση εργασίας στην Περιφέρεια Κρήτης

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ανακοινώνει τη σύναψη σύµβασης µίσθωσης έργου µε ένα (1) άτοµο για την κάλυψη αναγκών της Περιφέρειας Κρήτης, που εδρεύει στο Ηράκλειο, µε αντικείµενο την εκτέλεση του έργου: «ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΙΝΗΤΗΣ ΜΟΝΑ∆ΑΣ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΟΥ» συνολικής διάρκειας έως δώδεκα (12) µήνες.


Θέση εργασίας στο Δήμο Γρεβενών

Η ∆ηµοτική Επιχείρηση Κοινωφελούς Έργου Γρεβενών (∆.Ε.Κ.Ε.Γ.) Ανακοινώνει Την πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, ενός (1) ατόµου για την υλοποίηση της πράξης «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ», στο πλαίσιο Ευρωπαϊκού Προγράµµατος, στη ∆ηµοτική Επιχείρηση Κοινωφελούς ΄Εργου Γρεβενών (∆.Ε.Κ.Ε.Γ.), που εδρεύει στα Γρεβενά Ν. Γρεβενών.


Νέες προσλήψεις μόνιμου προσωπικού σε Οργανισμούς Λιμένων και Υπ. Ναυτιλίας

Στο ΑΣΕΠ για διεκπεραίωση βρίσκεται αυτή τη στιγμή η έγκριση για προσλήψεις νέου μόνιμου προσωπικού σε Οργανισμούς Λιμένων και στο Υπουργείο Ναυτιλίας, Ειδικά η υποστελέχωση των Οργανισμών Λιμένων είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία προβλημάτων στην εύρυθμη λειτουργία τους, καθώς και στην αγορά, στους χρήστες των υπηρεσιών και, κατ΄ επέκταση, στην τοπική, κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη.

Δείτε επίσης: