Προκήρυξη για 98 προσλήψεις στις ΜΕΘ και ΜΕΝΝ

Το Υπουργείο Υγείας ανακοινώνει την προκήρυξη για την πλήρωση των παρακάτω θέσεων ειδικευμένων ιατρών, για εξειδίκευση στην Εντατική Θεραπεία που παρέχεται από τις Μ.Ε.Θ. και Μ.Ε.Ν.Ν. των Νοσοκομείων.


Προκήρυξη για πρόσληψη διοικητών στα 6 Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης

Ανοιχτή δημόσια πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση των θέσεων διοικητών των Κέντρων Υποδοχής και Ταυτοποίησης Φυλακίου, σε Σάμο, Χίο, Κω, Λέσβο και Λέρο δημοσίευσε το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής.


5 Προσλήψεις στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Το έργο «Υποστήριξη Κεντρικών Δράσεων ΔΑΣΤΑ» του ΟΠΑ υλοποιείται από τον Ειδικό Λογαριασμό Κονδυλίων και Έρευνας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΛΚΕ/ΟΠΑ) και περιλαμβάνει δράσεις που αφορούν την πρακτική, τη διασύνδεση με την αγορά εργασίας, την προώθηση της καινοτομίας και επιχειρηματικότητας στους φοιτητές και αποφοίτους του ΟΠΑ, ενώ παράλληλα υποστηρίζει τη μεταφορά τεχνογνωσίας την οποία αναπτύσσει το Πανεπιστήμιο προς στην Κοινωνία. Στο πλαίσιο του έργου, ο ΕΛΚΕ/ΟΠΑ προτίθεται να απασχολήσει με σύμβαση έργου ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου πέντε (5) συνεργάτες.


Θέση εργασίας στο Δήμο Θεσσαλονίκης

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης ανακοινώνει την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύμβαση μίσθωσης έργου με έναν -1- Ειδικό Επιστήμονα (local coordinator) για την υποστήριξη του Δήμου Θεσσαλονίκης στη συμμετοχή του στη 2η φάση του συγχρηματοδοτούμενου ευρωπαϊκού προγράμματος URBACT III (Arrival cities).


Θέση νοσηλευτή στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής

Προσκαλούμε τους ενδιαφερόμενους σε συνεργασία με το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής , με καθεστώς έκδοσης δελτίου απόδειξης παροχής υπηρεσιών.


Θέση για μηχανικό στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ∆ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ∆ΟΝΙΑΣ/ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ανακοινώνει την πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, συνολικά ενός (1) ατόµου για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Περιφέρειας ∆υτικής Μακεδονίας- Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας, που εδρεύει στην Φλώρινα.


5 θέσεις εργασίας στο Δήμο Πεντέλης

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά πέντε (5) ατόμων για την υλοποίηση της δράσης «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ», στο πλαίσιο Ευρωπαϊκού Προγράμματος, στο Ν.Π.Δ.Δ. «Οργανισμός Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Δήμου Πεντέλης» που εδρεύει στο Δήμο Πεντέλης.


Προσλήψεις με 8μηνα από τον ΔΕΔΔΗΕ σε Λέσβο και Χίο

Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώνει την πρόσληψη προσωπικού στην Λέσβο και στην Χίο με 8μηνες συμβάσεις.


Διοικητικός υπάλληλος στο ΙΕΚ Αλεξανδρούπολης

Το ΙΕΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενός (1) ατόμου για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του ΙΕΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού που εδρεύει στην Αλεξανδρούπολη του Νομού Έβρου.


2 Θέσεις εργασίας στον Πύργο Ηλείας

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, που εδρεύει στον Πύργο Ν. Ηλείας.


Θέση εργασίας στο Δήμο Σικυωνίων

Ο ∆ΗΜΑΡΧΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ την πρόσληψη ενός (1) Πτυχιούχου Καθηγητή Φυσικής Αγωγής, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, συνολικής διάρκειας έως οκτώ (8) µηνών µε αντίτιµο 7,00€ ανά µήνα µε την µορφή διδάκτρων που θα καταβάλουν οι εξυπηρετούµενοι, από το οποίο θα καλυφθεί η δαπάνη µισθοδοσίας του υπό πρόσληψη προσωπικού, για την υλοποίηση των Προγραµµάτων «Άθλησης για Όλους» περιόδου 2016-2017.


Δημόσιο: Όλες οι προσλήψεις που «τρέχουν» την τελευταία εβδομάδα

Δημόσιο: Όλες οι προσλήψεις που «τρέχουν» την τελευταία εβδομάδα


  • Δείτε περισσότερες θέσεις δημοσίου εδώ
  • Βρείτε δουλειά μέσα από εκατοντάδες αγγελίες εργασίας ΕΔΩ