ΔΕΗ: 44 προσλήψεις υπαλλήλων γραφείου σε Μακεδονία και Θράκη

Η ΔΕΗ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού σαράντα τεσσάρων (44) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Μονάδων της Διεύθυνσης Πωλήσεων (ΔΠΩΛ) στη Διοικητική Περιφέρεια Μακεδονίας Θράκης

Δείτε περισσότερα εδώ


ΟΚΑΝΑ: 72 θέσεις εργασίας

Ο Οργανισμός Κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ) για την κάλυψη των αναγκών του σε προσωπικό και για την προσήκουσα λειτουργία των Θεραπευτικών Μονάδων του, ενδιαφέρεται να συνεργαστεί με Ιατρούς, Ψυχολόγους, Κοινωνικούς Λειτουργούς και Νοσηλευτές/τριες.

Δείτε περισσότερα εδώ


4 Προσλήψεις στο ΕΛΚΕΘΕ

Το Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών (ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε) προκηρύσσει 4 θέσεις Ερευνητών B’ Βαθμίδας στο Ινστιτούτο Θαλάσσιας Βιολογίας, Βιοτεχνολογίας και Υδατοκαλλιεργειών (Ι.ΘΑ.Β.Β.ΥΚ) με γνωστικά αντικείμενα

Δείτε περισσότερα εδώ


Προσλήψεις με 8μηνα στο ΔΕΔΔΗΕ στην Πάτρα

Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, δύο (2) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Έδρας της Περιφέρειας Πελοποννήσου Ηπείρου (ΔΠΠ-Η), που εδρεύει στην Πάτρα του Νομού Αχαΐας, για τις ανάγκες αυτής.

Δείτε περισσότερα εδώ


6 Προσλήψεις στην Λάρισα

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά έξι (6) ατόμων για την υλοποίηση της Πράξης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» στο πλαίσιο ευρωπαϊκού προγράμματος, της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Λάρισας, που εδρεύει στο Δήμο Λαρισαίων

Δείτε περισσότερα εδώ


2 Προσλήψεις στο Δήμο Βέροιας

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων για την υλοποίηση της Δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» στο πλαίσιο Ευρωπαϊκού Προγράμματος, στο Ν.Π.Δ.Δ. «Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Αθλητισμού, Παιδείας και Προσχολικής Αγωγής Δήμου Βέροιας», που εδρεύει στο Δήμο Βέροιας Ν. Ημαθίας.

Δείτε περισσότερα εδώ


2 θέσεις εργασίας στο Δήμο Πολύγυρου

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων για την υλοποίηση της δράσης «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ», στο πλαίσιο Ευρωπαϊκού Προγράμματος, στο Ν.Π.Δ.Δ. Μορφωτικό -Πολιτιστικό – Αθλητικό και Κοινωνικό Νομικό Πρόσωπο Δήμου Πολυγύρου «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», που εδρεύει στον Πολύγυρο, Ν. Χαλκιδικής.

Δείτε περισσότερα εδώ


7 προσλήψεις στην Ρόδο

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά επτά (7) ατόμων για την υλοποίηση της Δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» στο πλαίσιο Ευρωπαϊκού Προγράμματος, στο Δήμο Ρόδου, που εδρεύει στη Ρόδο Ν. Δωδεκανήσου.

Δείτε περισσότερα εδώ


4 Προσλήψεις με 8μηνα στο Δήμο Χανίων

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τεσσάρων (4) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Χανίων – Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου, ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ, που εδρεύει στο Δήμο Χανίων

Δείτε περισσότερα εδώ


20 προσλήψεις στο Δήμο Βοΐου

Ο Δήμος Βο’ϊου ύστερα από την υπ’ αριθ. 80/2016 απόφαση του Δ.Σ. ανακοινώνει ότι θα προσλάβει εργατοτεχνικό προσωπικό για απασχόληση μέχρι και πέντε ημερομίσθια κατ’ άτομο το μήνα Νοέμβριο 2016, συνολικού αριθμού είκοσι (20) ατόμων, προς κάλυψη των αναγκών των υπηρεσιών του.

Δείτε περισσότερα εδώ


10 θέσεις εργασίας στο Δήμο Πύλης

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δέκα (10) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα του Δήμου Πύλης, που εδρεύει στην Πύλη Ν. Τρικάλων.

Δείτε περισσότερα εδώ


Θέση εργασίας στο Δήμο Χερσονήσου

Ο ∆ΗΜΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ανακοινώνει την πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, ενός (1) ατόµου για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του ∆ήµου Χερσονήσου, που εδρεύει στις Γούρνες Ν. Ηρακλείου.

Δείτε περισσότερα εδώ

Δείτε επίσης: Προκηρύξεις για 1.625 προσλήψεις σε Δήμους, ΔΕΗ, ΔΕΔΔΗΕ, ΤτΕ, Μουσεία, Υπουργεία
Βρείτε δουλειά μέσα από εκατοντάδες αγγελίες εργασίας ΕΔΩ