Νέα αποτελέσματα για επιλαχόντες που δικαιούνται την επιταγή εισόδου στην αγορά εργασίας σε αντικατάσταση των διαγραφέντων από το Μητρώο Ωφελουμένων της δράσης«Επιταγή εισόδου στην αγορά εργασίας για ανέργους νέους ηλικίας έως 29 ετών»

Οι επιλαχόντες με τους κωδικούς αριθμούς υποβολής αιτήσεων συμμετοχής (Κ.Α.Υ.Α.Σ.) όπως εμφανίζονται στους συνημμένους πίνακες του συννημένου αρχείου, δικαιούνται την «Επιταγή εισόδου στην αγορά εργασίας για ανέργους νέους ηλικίας έως 29 ετών» σε αντικατάσταση των διαγραφέντων από το Μητρώο Ωφελουμένων, σύμφωνα με τα οριζόμενα στα κεφάλαια 2.5 και 5.1.4 της υπ’ αριθμ. 1/2013πρόσκλησης της ΕΥΕ-ΕΚΤ.

Οι ως άνω ωφελούμενοι θα πρέπει να μεριμνήσουν και να ενεργοποιήσουν την επιταγή εισόδου στην αγορά εργασίας μέχρι 31 Ιανουαρίου 2014 (31/1/2014).

Σε περίπτωση διαγραφής των ανωτέρω ωφελουμένων από το Μητρώο Ωφελουμένων, τις θέσεις των διαγραφέντων λαμβάνουν οι επιλαχόντες με τους κωδικούς αριθμούς υποβολής αιτήσεων συμμετοχής (Κ.Α.Υ.Α.Σ.) όπως εμφανίζονται στους συνημμένους πίνακες (3) και (4), σύμφωνα με τα οριζόμενα στα κεφάλαια 2.5 και 5.1.4 της υπ’ αριθμ. 1/2013 πρόσκλησης της ΕΥΕ-ΕΚΤ .

Δείτε όλη τη λίστα με τα ονόματα εδώ

Δείτε περισσότερες ειδήσεις για στήριξη σε ανέργους εδώ

Δείτε περισσότερες ειδήσεις και θέσεις εργασίας για: Αττική  – Θεσσαλονίκη  – Πελοπόννησο –  Θεσσαλία – Κρήτη Κεντρική Μακεδονία – Δυτική Μακεδονία – Ανατολική Μακεδονία – Στερεά Ελλάδα – Ήπειρο

Γίνετε φίλοι μας στη σελίδα μας στο Facebook “Θέσεις Δημοσίου” για να είστε πάντα ενήμεροι για όλες τις νέες θέσεις εργασίας δημοσίου, επιδοτούμενα σεμινάρια για ανέργους και προκηρύξεις