Εργασία σε 4.850 πτυχιούχους Πληροφορικής αναμένεται να δώσει το «τέταρτο μέρος» του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας, οπως γραφει σήμερα το Εθνος εργασία.

Λίγες εβδομάδες μετά τα αποτελέσματα για τις 10.000 θέσεις υποχρεωτικής εκπαίδευσης, αλλά και την προκήρυξη των 28.000 θέσεων, οι δήμοι και οι περιφέρειες θα ενισχυθούν με εξειδικευμένο προσωπικό.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό του προγράμματος, οι φορείς θα εντάξουν στο δυναμικό τους υπαλλήλους Πληροφορικής Δευτεροβάθμιας, Τεχνολογικής και Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, προκειμένου να προχωρήσουν άμεσα στην ψηφιοποίηση του αρχείου τους.

Η πρόσκληση αναμένεται να δημοσιευθεί μετά την προκήρυξη των 7.400 θέσεων του υπουργείου Παιδείας, ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλουν τις αιτήσεις τους ηλεκτρονικά μέσω του ΟΑΕΔ.

ΠΗΓΗ: ΤΟ ΕΘΝΟΣ

[quote]Δείτε και το άρθρο μας: Πού θα γίνουν 4.850 προσλήψεις κοινωφελούς εργασίας των πτυχιούχων πληροφορικής[/quote]

Δείτε περισσότερες ειδήσεις για στήριξη σε ανέργους εδώ

Δείτε θέσεις εργασίας για: Αττική  – Θεσσαλονίκη  – Πελοπόννησο –  Θεσσαλία – Κρήτη Κεντρική Μακεδονία – Δυτική Μακεδονία – Ανατολική Μακεδονία – Στερεά Ελλάδα – Ήπειρο

Γίνετε φίλοι μας στη σελίδα μας στο Facebook “Θέσεις Δημοσίου” για να είστε πάντα ενήμεροι για όλες τις νέες θέσεις εργασίας δημοσίου, επιδοτούμενα σεμινάρια για ανέργους και προκηρύξεις