Οι υποψήφιοι νέοι εργαζόμενοι θα απασχοληθούν με συμβάσεις ορισμένου χρόνου, από οκτώ μήνες έως ένα έτος.

Σε 365 ανέρχονται οι θέσεις που προκηρύχθηκαν από 14 δήμους σε όλη τη χώρα για καθηγητές μουσικής και τεχνών και σχολικούς τροχονόμους. Οι νέοι εργαζόμενοι θα απασχοληθούν με συμβάσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας από οκτώ έως δώδεκα μήνες με ωριαία αντιμισθία ή έναντι αντιτίμου και δυνατότητα ανανέωσης.

Ηδη η έκδοση των προκηρύξεων έχει ξεκινήσει, ενώ πριν από λίγες ημέρες εκδόθηκε και εγκριτική απόφαση από το υπουργείο Εσωτερικών, σύμφωνα με την οποία εγκρίνεται η πρόσληψη 101 ατόμων στους Δήμους Κερατσινίου – Δραπετσώνας (79 θέσεις), Κιλελέρ (δύο) και Μίνωα Πεδιάδας (20 θέσεις). Πρόκειται για 81 συμβάσεις με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για χρονικό διάστημα έως οκτώ ή εννέα μήνες για αναγνωρισμένες σχολές και 20 συμβάσεις μίσθωσης έργου διάρκειας έως ένα έτος σε Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου (ΝΠΙΔ) για τη στελέχωση υπηρεσιών που παρέχουν έργο έναντι αντιτίμου από τους ωφελουμένους. Οι διαγωνισμοί θα πραγματοποιηθούν υπό την εποπτεία του ΑΣΕΠ.

Από τους διαγωνισμούς που «τρέχουν» την πλειονότητα των θέσεων προκήρυξαν οι Δήμοι Κορυδαλλού και Παύλου Μελά, όπου αντιστοιχούν από 51 θέσεις καθηγητών μουσικής. Σαράντα έξι προσλήψεις θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Ηρακλείου Κρήτης και 40 ο Δήμος Θήβας, ενώ στους Δήμους Πέλλας, Καστοριάς και Λαυρίου κατανέμονται 25, 16 και 15 θέσεις αντιστοίχως.

Οσο για τις ειδικότητες που συγκεντρώνουν την πλειονότητα των θέσεων αφορούν τη διδασκαλία κιθάρας, πιάνου, ζωγραφικής, ανώτερων και υποχρεωτικών θεωρητικών της μουσικής, εγχόρδων, μοντέρνας μουσικής, αρμονίου, ξύλινων πνευστών, θεάτρου, κλασικού μπαλέτου, μοντέρνων χορών.

Προτίμηση παρατηρείται και σε καθηγητές τεχνικής/ανάλυσης/θεωρίας/μεθοδολογίας του κλασικού χορού, φλάουτου/φλογέρας, βιολιού, αυτοσχεδιασμού/χορογραφίας/τεχνικής/θεωρίας/μεθοδολογίας του σύγχρονου χορού, εκμάθησης Η/Υ, εικαστικών, υποκριτικής, αρμόνιου, βιολοντσέλου, μονωδίας, μοντέρνων και παραδοσιακών κρουστών και λύρας, μουσικής προπαίδειας, βυζαντινής μουσικής, ακορντεόν, λαούτου.

Διαγωνισμοί διεξάγονται, επίσης, στον Δήμο Παιονίας, ο οποίος θα καλύψει οκτώ θέσεις σχολικών τροχονόμων για το 1ο και το 2ο Δημοτικό Σχολείο Γουμένισσας (από μία θέση), το 2ο Δημοτικό Αξιούπολης και το 1ο και το 2ο Δημοτικό Σχολείο Πολυκάστρου (από δύο θέσεις), ενώ από έξι προσλήψεις θα γίνουν και στα Ωδεία Λαμίας και Λιβαδειάς.

Γίνετε φίλοι μας στη σελίδα μας στο Facebook για να μη χάνετε καμία ευκαιρία εργασίας. Κλικάρετε ΕΔΩ

πηγή

ΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ:

Η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης αγγελιών (Neuvoo)


Κλίκαρε για θέσεις εργασίας στην περιοχή σου
ΑΤΤΙΚΗ-ΑΘΗΝΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΚΕΝΤΡΙΚΗ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ –ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ –ΗΠΕΙΡΟΣΘΕΣΣΑΛΙΑ –ΣΤΕΡΕΑ-ΕΛΛΑΔΑ – ΚΡΗΤΗ – ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ –  ΘΡΑΚΗ –ΚΕΡΚΥΡΑ –ΙΟΝΙΟ –ΚΥΚΛΑΔΕΣ –ΡΟΔΟΣ –ΑΙΓΑΙΟ – ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Δείτε άρθρα σχετικά με:
ΟΑΕΔ – ΑΣΕΠ – ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΝΕΡΓΩΝ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ