Πράσινο φως για την κάλυψη 1105 θέσεων εργασίας σε Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού και Δημόσιου Δικαίου των δήμων της χώρας δίνει το ΥΠΕΣΔΑ.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ERGASIA-cjopb17

Πρόκειται για συμβάσεις από 8 έως 11 μήνες σε υπηρεσίες που λειτουργούν έναντι αντιτίμου από τους ωφελούμενους. Οι σχετικές θέσεις περιέχονται σε δύο αποφάσεις που υπογράφονται από τους συναρμόδιους υπουργούς ΥΠΕΣΔΑ και Οικονομικών.

Ειδικότερα στην μία απόφαση εγκρίνονται 480 συμβάσεις με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για τη στελέχωση των ΝΠΙΔ της Χώρας που παρέχουν υπηρεσίες έναντι αντιτίμου από τους ωφελούμενους.

Οι συμβάσεις αυτές είναι για χρονικό διάστημα έως 8, 9 ή 11 μήνες.

Δείτε την κατανομή των θέσεων σε ΝΠΙΔ.

Η δεύτερη απόφαση αφορά τη σύναψη 625 συμβάσεων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για τη στελέχωση των ΟΤΑ Α΄ βαθμού και ΝΠΔΔ αυτών της Χώρας που παρέχουν υπηρεσίες έναντι αντιτίμου από τους ωφελούμενους. Οι συμβάσεις αυτές είναι για χρονικό διάστημα έως 8, 9 ή 11 μήνες.

Δείτε την κατανομή των θέσεων σε ΝΠΔΔ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτές οι αποφάσεις αφορούν την έγκριση των θέσεων από το Υπουργείο. Κάθε δήμος θα προγραμματίσει τις δικές του προκηρύξεις μέσα στους επόμενους μήνες με βάση τις δικές του ανάγκες. Πρέπει να παρακολουθείτε καθημερινά τις ανακοινώσεις των δήμων και τις προκηρύξεις από το ΔΙΑΥΓΕΙΑ για να δείτε πότε θα βγουν οι προκηρύξεις που σας ενδιαφέρουν.

Επίσης δείτε:

3.514 νέες προσλήψεις στους δήμους με οκτάμηνα. Θέσεις εργασίας ανά περιοχή

 

Δείτε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις και θέσεις εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γίνετε φίλοι μας στη σελίδα μας στο Facebook “Θέσεις Δημοσίου” για να είστε πάντα ενήμεροι για όλες τις νέες θέσεις εργασίας δημοσίου, επιδοτούμενα σεμινάρια για ανέργους και προκηρύξεις