anergia-oaed

Αλλάξαν αιφνιδιαστικά από τον ΟΑΕΔ τα αποτελέσματα για τις 10.000 θέσεις κοινωφελούς εργασίας. Από χθες επικοινωνούν επιτυχόντες στη σελίδα μας στο FB για να μας δηλώσουν με θυμό και απογοήτευση ότι ενώ είχαν δηλωθεί στον πίνακα των επιτυχόντων, οι δήμοι δεν τους αναγνωρίζουν και δεν τους δέχονται. Χθες το βράδυ, ο ΟΑΕΔ δημοσίευσε, τελικά, τα νέα αποτελέσματα με  μια λιτή ανακοίνωση χωρίς τις απαραίτητες εξηγήσεις και χωρίς καν μια δήλωση συγνώμης για την ταλαιπωρία στην οποία βάζει χιλιάδες ανέργους.

Το λάθος φαίνεται ότι οφείλεται στον λανθασμένο τρόπο με τον οποίον είχαν υπολογιστεί τα μόρια για τη διάρκειας της ανεργίας.  Προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με τους υπευθύνους αλλά δεν υπήρχε κάποιος να μας δώσει κάποια επίσημη απάντηση.

Δείτε επίσης:

Πίνακες Επιλαχόντων για τις 10.000 θέσεις Κοινωφελούς Εργασίας. Δείτε εάν είστε επιλαχών

Όπως και να είναι, όμως, ο ΟΑΕΔ φέρει σοβαρή ευθύνη για αυτό το λάθος και αν υπολογίσουμε και την προχειρότητα και την ανευθυνότητα που έδειξε σε όλη τη διαδικασία θεωρούμε ότι πρέπει, άμεσα, να παραιτηθούν οι αρμόδιοι και να αναλάβει άλλος φορέας τον συντονισμό αυτής της διαδικασίας. Οι άνεργοι βιώνουν τον δικό τους Γολγοθά και ο ΟΑΕΔ αντί να στηρίζει και να βοηθάει, κάνει ό,τι μπορεί για να αποπροσανατολίσει και να εξοργίσει τους ανέργους. Περιμένουμε στις επόμενες ημέρες περισσότερες εξηγήσεις για το φιάσκο αυτό.

Σας δίνουμε παρακάτω την ανακοίνωση του ΟΑΕΔ και τους τροποποιημένους πίνακες. Δείτε προσεκτικά εάν είστε στους επιτυχόντες ή στους αποτυχόντες σε αυτούς τους νέους πίνακες: Εφόσον είναι οριστικός πίνακας δεν δίνεται δυνατότητα για ενστάσεις.

“Σήμερα στις 29-11-2013 με την με αριθμ. 100779/28-11-2013 Απόφαση του Διοικητή του ΟΑΕΔ αναρτήθηκε στον διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ www.oaed.gr, στην ενότητα e-Υπηρεσίες / Προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα, ο Τροποποιημένος Οριστικός Πίνακας Κατάταξης Ανέργων, στο πλαίσιο της πράξης «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, σε επιβλέποντες φορείς για 10.000 θέσεις πλήρους απασχόλησης, ειδικότητας Υ.Ε. Γενικών Καθηκόντων.”

Πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα σε επιβλέποντες φορείς, για 10.000 θέσεις πλήρους απασχόλησης, Ειδικότητας Υ.Ε. Γενικών Καθηκόντων.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΑΝΑ ΦΟΡΕΑ ΚΑΙ ΣΕΙΡΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ Αρχείο XLS

[quote]Μπορείτε να δείτε τον παραπάνω πίνακα των επιτυχόντων και online εδώ[/quote]

ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ Αρχείο XLS

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΟΜΕΝΩΝ  Αρχείο XLS

Δείτε περισσότερες ειδήσεις για στήριξη σε ανέργους εδώ

Δείτε περισσότερες ειδήσεις και θέσεις εργασίας για: Αττική  – Θεσσαλονίκη  – Πελοπόννησο –  Θεσσαλία – Κρήτη Κεντρική Μακεδονία – Δυτική Μακεδονία – Ανατολική Μακεδονία – Στερεά Ελλάδα – Ήπειρο

Γίνετε φίλοι μας στη σελίδα μας στο Facebook “Θέσεις Δημοσίου” για να είστε πάντα ενήμεροι για όλες τις νέες θέσεις εργασίας δημοσίου, επιδοτούμενα σεμινάρια για ανέργους και προκηρύξεις