oaed

Μετά την αιφνίδια τροποποίηση των πινάκων επιτυχόντων για τις 10.000 θέσεις κοινωφελούς εργασίας αλλά και μετά από απόρριψη από τους φορείς πολλών επιτυχόντων επειδή δεν κατέθεσαν τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ο ΟΑΕΔ, έδωσε στη δημοσιότητα πίνακες με τους επιλαχόντες ανά φορείς προτίμησης.

Ήδη πολλοί δήμοι και άλλοι φορείς έχουν προσλάβει άτομα από τον πίνακα των επιλαχόντων σε αντικατάσταση αυτών που δεν είχαν τα κατάλληλα δικαιολογητικά.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι το τι θα γίνει με αυτoύς που δεν ήταν επιτυχόντες στην 1η μεγάλη προκήρυξη αλλά που είναι επιλαχόντες σε καλή σειρά εάν πλέον είναι επιτυχόντες στη 2η μεγάλη προκήρυξη των 28.000 θέσεων. Εάν,τελικά,τους καλέσουν οι Φορείς από την 1η προκήρυξη (κάτι που ίσως αργήσει να γίνει), τι θα γίνει με την θέση τους στην 2η προκήρυξη; Θα μπορούν να επιλέξουν; Θα πρέπει να αρνηθούν την θέση τους στην 2η προκήρυξη για να πάνε στον Φορέα στον οποίον ήταν επιλαχόντες; Πολλά ερωτηματικά στα οποία ο ΟΑΕΔ οφείλει να απαντήσει έγκαιρα και υπεύθυνα. Η όλη διαδικασία είναι πλέον προβληματική και χωρίς υπεύθυνη ενημέρωση από τον ΟΑΕΔ ο θυμός και η απογοήτευση των ανέργων μεγαλώνουν και όχι αδικαιολόγητα.

Μπορείτε να δείτε τους πίνακες πιο κάτω και να διαπιστώσετε εάν είστε στους επιλαχόντες έτσι ώστε να δείτε εάν μπορείτε να διατηρείτε τις ελπίδες σας.

 

Σας θυμίζουμε επίσης τον πίνακα των επιτυχόντων σύμφωνα με τον τροποποιημένο πίνακα

Πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα σε επιβλέποντες φορείς, για 10.000 θέσεις πλήρους απασχόλησης, Ειδικότητας Υ.Ε. Γενικών Καθηκόντων.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΑΝΑ ΦΟΡΕΑ ΚΑΙ ΣΕΙΡΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ Αρχείο XLS

[quote]Μπορείτε να δείτε τον παραπάνω πίνακα των επιτυχόντων και online εδώ[/quote]

ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ Αρχείο XLS

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΟΜΕΝΩΝ  Αρχείο XLS

Δείτε περισσότερες ειδήσεις για στήριξη σε ανέργους εδώ

Δείτε περισσότερες ειδήσεις και θέσεις εργασίας για: Αττική  – Θεσσαλονίκη  – Πελοπόννησο –  Θεσσαλία – Κρήτη Κεντρική Μακεδονία – Δυτική Μακεδονία – Ανατολική Μακεδονία – Στερεά Ελλάδα – Ήπειρο

Γίνετε φίλοι μας στη σελίδα μας στο Facebook “Θέσεις Δημοσίου” για να είστε πάντα ενήμεροι για όλες τις νέες θέσεις εργασίας δημοσίου, επιδοτούμενα σεμινάρια για ανέργους και προκηρύξεις