oaed1

Ο ΟΑΕΔ ενημερώνει για τον τροποποιημένο πίνακα των επιτυχόντων των 10.000 θέσεων κοινωφελούς εργασίας τα ΚΠΑ2 όλης της χώρας καθώς και για τον νέο πίνακα επιλαχόντων που δημοσίευσε πριν λίγες ημέρες. Παραδέχεται ότι το σφάλμα που έκανε ήταν στη μοριοδότηση των ανέργων που είχαν συμπληρώσει από 21 έως 24 μήνες εγγεγραμμένης ανεργίας.

Δίνεται προθεσμία άλλων 15 ημερών στους Φορείς πρόσληψης για να προσλάβουν αυτούς που θα υποδείξει εκ νέου ο ΟΑΕΔ.

Τέλος, αφήνει να εννοηθεί ότι η “οδύσσεια” των ανέργων θα συνεχιστεί αφού, όπως λέει ” θα ακολουθήσουν διαδοχικές οδηγίες για την αποτελεσματικότερη υλοποίηση” του προγράμματος των 10.000 θέσεων.

Για αυτό το θέμα γράψαμε σχετικά και στο άρθρο μας: ΟΑΕΔ: Η “Οδύσσεια” των ανέργων της Κοινωφελούς Εργασίας

Ο τροποποιημένος πίνακας καθώς και οι πίνακες επιλαχόντων είναι εδώ

Δείτε παρακάτω ολόκληρη την ανακοίνωση του ΟΑΕΔQ

[quote]
ΘΕΜΑ: Ενημέρωση σχετικά με την Τροποποίηση του Οριστικού Πίνακα Κατάταξης Ανέργων, στο πλαίσιο της Δημόσιας Πρόσκλησης Νο 4/2013 για το Πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα σε Επιβλέποντες Φορείς, για 10.000 θέσεις εργασίας ειδικότητας ΥΕ Γενικών Καθηκόντων.
Σε συνέχεια της ανάρτησης του Οριστικού Πίνακα Κατάταξης Ανέργων στο πλαίσιο της Δημόσιας Πρόσκλησης Νο 4/2013 του Προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα σε Επιβλέποντες Φορείς, για 10.000 θέσεις πλήρους απασχόλησης ειδικότητας ΥΕ Γενικών Καθηκόντων, σας γνωρίζουμε ότι ο ανωτέρω πίνακας έχει τροποποιηθεί σύμφωνα με την με αριθμ. 100779/28-11-2013 Απόφαση του Διοικητή, ως προς την ορθή αναμοριοδότηση του κριτηρίου της ανεργίας για τους ωφελούμενους που είχαν συμπληρώσει από 21 έως 24 πλήρεις μήνες εγγεγραμμένης ανεργίας.
Σε συνέχεια αυτού, οι Υπηρεσίες μας οφείλουν να προβούν άμεσα στον έλεγχο των υποδείξεων (συστατικά σημειώματα/παραπεμπτικά) των επιλεγέντων του αρχικού Οριστικού Πίνακα που ενσωματώθηκε σήμερα στον ΟΠΣ.
Κατόπιν, σε περίπτωση που διαπιστωθούν διαφορές όπως: α) επιλεγέντες του αρχικού Οριστικού Πίνακα να είναι πλέον επιλαχόντες βάσει του Τροποποιημένου Οριστικού Πίνακα ή/και β) επιλεγέντες του Οριστικού Πίνακα σε έναν Επιβλέποντα Φορέα Α να είναι πλέον επιλεγέντες σε διαφορετικό Επιβλέποντα Φορέα, θα πρέπει να προβούν σε ανάκληση του συστατικού σημειώματος της υπόδειξης με ταυτόχρονη γραπτή ενημέρωση του Επιβλέποντα Φορέα και του ενδιαφερομένου (ο οποίος από επιτυχών και επιλεγείς προς τοποθέτηση κατατάσσεται πλέον ως επιλαχών).
Εάν έχει ήδη πραγματοποιηθεί η ηλεκτρονική αναγγελία πρόσληψης, θα πρέπει ο Επιβλέπων Φορέας να ενημερωθεί ότι οι προσληφθέντες δεν ανήκουν στους επιτυχόντες, βάσει της παραγράφου 9.14 της Δημόσιας Πρόσκλησης Νο 4/2013 να ανακαλέσει εγγράφως με σχετική απόφασή του την αναγγελία πρόσληψης, γνωστοποιώντας την στην Υπηρεσία (ΚΠΑ2) του Οργανισμού, προκειμένου να υποδειχθεί ο επιτυχών βάσει του Οριστικού Πίνακα Κατάταξης Ανέργων όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.
Σε κάθε περίπτωση, εντός δεκαπέντε (15) ημερών από τις νέες υποδείξεις, οι Επιβλέποντες Φορείς οφείλουν να προχωρήσουν στις σχετικές αναγγελίες πρόσληψης.
Επισημαίνεται ότι κατά την πορεία εφαρμογής του Προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα σε Επιβλέποντες Φορείς, για 10.000 θέσεις εργασίας ειδικότητας ΥΕ Γενικών Καθηκόντων, θα ακολουθήσουν διαδοχικές οδηγίες για την αποτελεσματικότερη υλοποίησή του.
Η αναπληρώτρια προϊσταμένη της Δ/νσης Απασχόλησης
Β. Παπαμάρκου
[/quote]

Δείτε περισσότερες ειδήσεις για στήριξη σε ανέργους εδώ

Δείτε περισσότερες ειδήσεις και θέσεις εργασίας για: Αττική  – Θεσσαλονίκη  – Πελοπόννησο –  Θεσσαλία – Κρήτη Κεντρική Μακεδονία – Δυτική Μακεδονία – Ανατολική Μακεδονία – Στερεά Ελλάδα – Ήπειρο

Γίνετε φίλοι μας στη σελίδα μας στο Facebook “Θέσεις Δημοσίου” για να είστε πάντα ενήμεροι για όλες τις νέες θέσεις εργασίας δημοσίου, επιδοτούμενα σεμινάρια για ανέργους και προκηρύξεις