εύρεση εργασίας11

Πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας δυο (2) μηνών συνολικά τριάντα (30) ατόμων, για την αντιμετώπιση των επειγουσών αναγκών λειτουργίας της Μονομετοχικής Α.Ε. στη Βουλισμένη παραλία Λαφονησίου και στη παραλία του Μπάλου ως κατωτέρω :

  • Δεκατέσσερα (14) άτομα Προσωπικό Καθαριότητας ΥΕ 16, για την καθαριότητα της Βουλισμένης παραλίας Λαφονησίου και της παραλίας Μπάλου.
  • Δέκα (10) άτομα Ταμίες ΔΕ, για τις καντίνες (αναψυκτήρια) και τις ομπρέλες στη Βουλισμένη παραλία Λαφονησίου και στη παραλία Μπάλου.
  • Έξι (6) άτομα Μπουφετζίδες ΥΕ, για τις καντίνες στη Βουλισμένη παραλία Λαφονησίου και στη παραλία Μπάλου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στη Δημοτική Μονομετοχική Α.Ε. στο δημαρχείο Κισσάμου (αρμόδιος κ. Μουντάκης) εντός προθεσμίας πέντε (5) ημερών από την ημερομηνία ανάρτησης του παρόντος στον πίνακα ανακοινώσεων του Δήμου Κισσάμου και στη διαύγεια, δηλαδή έως και την Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013.

https://ageliesergasias.gr/wp-content/uploads/2013/05/ΒΕΧ4ΟΛ3Ω-ΗΧΦ-signed.pdf

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ:

ΒΕΧ4ΟΛ3Ω-ΗΧΦ-signed

[box_dark]ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ[/box_dark]

Γίνετε φίλοι μας στη σελίδα μας στο Facebook “Θέσεις Δημοσίουγια να είστε πάντα ενήμεροι για όλες τις νέες θέσεις δημοσίου αλλά και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για τα εργασιακά

THESEIS_DIMOSIOU