hr106

Αιτήσεις μπορούν να υποβάλλουν από 10 έως και τις 21 Μαρτίου 2014, όσοι δημότες / κάτοικοι του δήμου Καλλιθέας, επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Τοπικό πρόγραμμα Απασχόλησης ΤΟΠΣΑ «ΔΙΠΛΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ» που υλοποιεί η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΔΙΚΤΥΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ» με συμμετέχοντες το Δήμο Καλλιθέας, το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, την Επιστημονική Εταιρεία για την Κοινωνική Συνοχή και Ανάπτυξη ΕΠΕΚΣΑ και τις εταιρείες Εκπαιδευτικές & Συμβουλευτικές Υπηρεσίες ΔΙΑΣΤΑΣΗ Α.Ε., PCM Σύμβουλοι Μεθόδων & Διαδικασιών Ε.Π.Ε. και Αθηναϊκή Αναπτυξιακή Σύμβουλοι Διοίκησης & Ανάπτυξης Α.Ε.

Οι ενδιαφερόμενοι για την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα θα πρέπει:

1) να είναι άνεργοι εγγεγραμμένοι στα Μητρώα Ανεργίας του ΟΑΕΔ,

2) να είναι νέοι επιστήμονες (ιατροί, οδοντίατροι, κτηνίατροι, φαρμακοποιοί, δικηγόροι, μηχανικοί, απόφοιτοι Πανεπιστημιακών & Πολυτεχνικών Σχολών) που έχουν κάνει έναρξη επιτηδεύματος μετά την 02/01/2011,

2α) να μην έχουν ξεπεράσει το 34ο έτος της ηλικίας τους ως την ημερομηνία έναρξης επιτηδεύματος,

2β) το ατομικό τους εισόδημα να μην υπερβαίνει τα 12.000€ για το οικονομικό έτος έναρξης της δραστηριότητας τους,

3) να μην έχουν ενταχθεί ως ωφελούμενοι σε άλλο Τοπικό Σχέδιο για την Απασχόληση (ΤΟΠΣΑ) ή σε Τοπική Δράση Κοινωνικής Ένταξης για Ευάλωτες Ομάδες (ΤΟΠΕΚΟ).

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι Έλληνες πολίτες ή πολίτες άλλου κράτους της Ε.Ε. ή ομογενείς ή μετανάστες με δικαίωμα παραμονής και απασχόλησης στη χώρα μας, ηλικίας 18 – 64 ετών.

Οι ωφελούμενοι θα υποστηριχτούν μέσω του τοπικού σχεδίου για την ένταξή τους στην αγορά εργασίας, την απόκτηση εργασιακής εμπειρίας και την ανάπτυξη επιχειρηματικότητας μέσω μιας σειράς δράσεων.

Διαδικασία Υποβολής Αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορούνται για τα δικαιολογητικά και να προμηθεύονται το Έντυπο της Αίτησης από τα γραφεία Φιλαρέτου 108, Καλλιθέα, 2ος όροφος, τηλέφωνα: 2109589635 & 2106985820, καθημερινά 09:00-14:00, όπου και θα υποβάλλουν τις αιτήσεις τους.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Πηγή: e-dimosio.gr

Δείτε ΕΔΩ  ειδήσεις και θέσεις εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γίνετε φίλοι μας στη σελίδα μας στο Facebook “Θέσεις Δημοσίου” για να είστε πάντα ενήμεροι για όλες τις νέες θέσεις εργασίας δημοσίου, επιδοτούμενα σεμινάρια για ανέργους και προκηρύξεις