maketa_mazikou

Με ένα πλήθος δράσεων το Γραφείο Αθλητισμού δίνει και φέτος το παρόν στην τοπική κοινωνία προσφέροντας δημιουργικές διεξόδους σε ενήλικες και παιδιά μέσα από τα προγράμματα του μαζικού αθλητισμού.

Χορός, πολεμικές τέχνες, κατεξοχήν αθλητικά τμήματα και ορθοσωμικής για όλες τις ηλικίες λειτουργούν σε όλες τις δημοτικές ενότητες σε σχολεία και αθλητικούς χώρους. Στόχος είναι να δοθεί η ευκαιρία άθλησης σε όλους τους κατοίκους, ανεξάρτητα από κοινωνική ομάδα, να αξιοποιήσουν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους και εξασκήσουν το σώμα τους απολαμβάνοντας υγεία, ευεξία και ποιότητα ζωής.

Μάλιστα προκειμένου να κινητοποιηθεί η τοπική αθλητική κοινωνία και να γίνουν μέλη της ακόμα περισσότεροι κάτοικοι ο δήμος δημιούργησε και πρωινά τμήματα σε όλες τις περιοχές. Η συνδρομή των αθλουμένων, λόγω ακριβώς της οικονομικής συγκυρίας, ορίστηκε στα 10€ το μήνα, ενώ έχουν οριστεί και μειώσεις για ειδικές κοινωνικές ομάδες.

“κατεβάστε” το πρόγραμμα για την περιοχή της Ευκαρπίας

“κατεβάστε” το πρόγραμμα για την περιοχή της Πολίχνης

“κατεβάστε” το πρόγραμμα για την περιοχή της Σταυρούπολης-Νικόπολης

“κατεβάστε” το πρόγραμμα για το τέννις

“κατεβάστε” το σχετικό έντυπο με την οικονομική συμμετοχή των αθλουμένων

Δείτε ειδήσεις και θέσεις εργασίας για: Αττική  – Θεσσαλονίκη  – Πελοπόννησο –  Θεσσαλία – Κρήτη Κεντρική Μακεδονία – Δυτική Μακεδονία – Ανατολική Μακεδονία – Στερεά Ελλάδα – Ήπειρο

Γίνετε φίλοι μας στη σελίδα μας στο Facebook “Θέσεις Δημοσίου” για να είστε πάντα ενήμεροι για όλες τις νέες θέσεις εργασίας δημοσίου, επιδοτούμενα σεμινάρια για ανέργους και προκηρύξεις