trenose

Στη… μάχη των τιμών για μεταφορά από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη μπήκε και η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, η οποία προσφέρει εισιτήρια από 9 ευρώ όταν εκδίδονται μέσα από την ιστοσελίδα της.

Ο πόλεμος που έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό με τις αεροπορικές εταιρείες και κορυφώθηκε με τη Ryanair η οποία ανακοίνωσε εισιτήρια από 9,90 ευρώ για Θεσσαλονίκη, οδήγησε την ΤΡΑΙΝΟΣΕ να ανακοινώσει εκ νέου την τιμολογιακή της πολιτική.

Ειδικότερα, στη διαδρομή Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Αθήνα, οι επιβάτες που θα προτιμήσουν το τρένο για τη μετακίνησή τους μπορούν να βρουν μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας της ΤΡΑΙΝΟΣΕ (www.trainose.gr) τις προσφορές των 9 ευρώ, 19 ευρώ, 29 ευρώ για τη β΄ θέση ή 39 ευρώ για την α΄ θέση.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση των εισιτηρίων προσφοράς είναι η εγγραφή μέλους.

Επίσης, για τις βραδινές αμαξοστοιχίες στη διαδρομή Αθήνα – Θεσσαλονίκη (αμαξ. 600) με ώρα αναχώρησης 23:55 από Αθήνα και στη διαδρομή Θεσσαλονίκη – Αθήνα (αμαξ. 601) με ώρα αναχώρησης 23:00 από Θεσσαλονίκη, οι επιβάτες μπορούν να εκδώσουν εισιτήρια με επιστροφή και για προκράτηση, τουλάχιστον 72 ώρες πριν από την αναχώρηση της αμαξοστοιχίας με τις εξής τιμές:

  • Κανονικό μετ΄ επιστροφής β΄ θέση για ένα άτομο 34,10 ευρώ.
  • Φοιτητικό μετ’ επιστροφής β΄ θέση για ένα άτομο 32,00 ευρώ.
  • Φοιτητικό για πολύτεκνους μετ’ επιστροφής για ένα άτομο 8,80 ευρώ.
  • Επιπλέον εκπτώσεις γίνονται και με τις «Οικογενειακές Κάρτες», που δίνουν τη δυνατότητα να ταξιδεύσουν όλα τα μέλη της οικογένειας σε προνομιακές τιμές.

Ενδεικτικά:

1. Οικογενειακή κάρτα (4 άτομα -δύο ενήλικες με δύο ανήλικα παιδιά) μετ΄ επιστροφής για τις βραδινές αμαξοστοιχίες (600/601 Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Αθήνα) και για προκράτηση τουλάχιστον 72 ώρες πριν από την αναχώρηση το κόστος του ενιαίου εισιτήριου είναι 75,30 ευρώ.

2. Οικογενειακή κάρτα (3 άτομα -δύο ενήλικες με ένα ανήλικο παιδί) μετ΄ επιστροφής για τις βραδινές αμαξοστοιχίες (600/601 Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Αθήνα) και για προκράτηση τουλάχιστον 72 ώρες πριν από την αναχώρηση η τιμή είναι 62,80 ευρώ.

Δεν είναι τυχαίο ότι η ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, κάνοντας αναφορά στα φθηνά αεροπορικά εισιτήρια που υπόσχονται οι αεροπορικές εταιρείες, καταλήγει ότι στις προαναφερόμενες προσφορές «δεν υπάρχουν έξτρα τέλη, φόροι ή κρυφές χρεώσεις».

ΠΗΓΉ: imerisia.gr

Δείτε ΕΔΩ  ειδήσεις και θέσεις εργασίας  σε όλη την Ελλάδα

Γίνετε φίλοι μας στη σελίδα μας στο Facebook “Θέσεις Δημοσίου” για να είστε πάντα ενήμεροι για όλες τις νέες θέσεις εργασίας δημοσίου, επιδοτούμενα σεμινάρια για ανέργους και προκηρύξεις