ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Από την Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου έως και την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015 θα διαρκέσει η περίοδος υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στον 29ο κύκλο διδασκαλίας μαθημάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών για την απόκτηση πιστοποιητικού των τριών ενοτήτων (επεξεργασίας κειμένου, υπολογιστικά φύλλα, υπηρεσίες διαδικτύου) αναγνωρισμένο από το ελληνικό δημόσιο για τους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ, αλλά και από την αγορά εργασίας, που υλοποιεί η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης (Κ.Ε.ΔΗ.Θ.).

ergasia-εργασια-ypallilos grafeiou

Για το παραπάνω χρονικό διάστημα οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ενημερώνονται για το πρόγραμμα και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους στην έδρα της Κ.Ε.ΔΗ.Θ (Καρακάση 1, Πάρκο Κρήτης – Περιοχή Μαρτίου, τηλέφωνα 2310 313414 και 2310 317144) από τις 10.00 έως και τις 14.00.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα συνολικής διάρκειας 36 ωρών, ξεκινά τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015 και το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 110 ευρώ.

Στο παραπάνω ποσό συμπεριλαμβάνονται:

  • Τα έξοδα κατευθυνόμενης εκπαίδευσης με εισηγητή/ρια απόφοιτο/η ΑΕΙ
  • Η διάθεση εκπαιδευτικού εγχειριδίου και
  • Τα έξοδα των εξετάσεων (κάρτα εγγραφής, εξέταση και επανεξέταση ανά ενότητα, έκδοση πιστοποιητικού)

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά είναι:

  • Δύο φωτοτυπίες ταυτότητας
  • ΑΦΜ και ΔΟΥ (οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να τα γνωρίζουν για να συμπληρώσουν τις αιτήσεις)

Εξαιτίας του περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας που προκύπτει από το πρωτόκολλο κατάθεσης των αιτήσεων στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης της Κ.Ε.ΔΗ.Θ.