thessaloniki

Από τη Δευτέρα 10 και έως την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιούνται οι εγγραφές για τα μαθήματα του εαρινού εξαμήνου του Ανοιχτού Πανεπιστημίου του δήμου Θεσσαλονίκης.

Τέσσερις νέοι κύκλοι μαθημάτων στους τομείς της Λογοτεχνίας, της Φιλοσοφίας, του Κινηματογράφου και των Ηλεκτρονικών Υπολογιστών πρόκειται να ξεκινήσουν τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου, στο Κέντρο Ιστορίας του δήμου (Μέγαρο Μπίλλη – πλατεία Ιπποδρομίου). Για το εαρινό εξάμηνο έχουν προγραμματιστεί οι παρακάτω θεματικοί κύκλοι: «Λογοτεχνικές αναπαραστάσεις σε καιρούς κρίσης», «Νέος κύκλος προβληματικής για τον ελληνικό κινηματογράφο», «Θέματα Πληροφορικής: βασικές αρχές και εφαρμογές» και «Πάθη και συναισθήματα στη Φιλοσοφία».

Σε συνεργασία με την ακαδημαϊκή κοινότητα, περισσότεροι από 50 πανεπιστημιακοί δάσκαλοι (από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας), ανεξάρτητοι ερευνητές και ειδικοί μοιράζονται με το κοινό σκέψεις και απόψεις σε επιμέρους αντικείμενα.

Τόσο η εγγραφή όσο και η παρακολούθηση είναι δωρεάν.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2310/841.962 και 2310/840.295.

Δείτε ΕΔΩ  ειδήσεις και θέσεις εργασίας  σε όλη την Ελλάδα

Γίνετε φίλοι μας στη σελίδα μας στο Facebook “Θέσεις Δημοσίου” για να είστε πάντα ενήμεροι για όλες τις νέες θέσεις εργασίας δημοσίου, επιδοτούμενα σεμινάρια για ανέργους και προκηρύξεις